Nieuwjaars SchansDansfeest met Anoek – Online!

Beste lezer,

We wensen je liefdevolle feestdagen met veel verbinding, dichtbij of op afstand.

Laten we afscheid nemen en rouwen om wat we in dit jaar achterlaten. Laten we meenemen wat we geleerd hebben van dit bijzondere jaar en dankbaar zijn voor wat we hebben ontvangen. En laten we dan met vertrouwen samen de start van een nieuwe jaar vieren!

Wat is er nou fijner dan 2021 swingend te beginnen? Met mensen die je mist van de Schans, of misschien wel als eerste kennismaking met de mensen die hier zo graag komen? Zie je dat zitten?

Kom dan op zaterdagavond 2 januari van 20 tot 22 uur naar ons online SchansDansfeest!

Anoek neemt je op haar eigen bruisende manier mee. Op heerlijke, meeslepende, bekende Schans-nummers brengt ze je naar de karakteristieke Hoeve-sfeer van de Schans, naar een zwoele feestavond op het VakantieAvontuur of naar een sfeervol kampvuur onder een heldere sterrennacht! Vind elkaar terug in de Zoom-beelden, zet het volume op 10 (waarschuw de buren!) en geniet van weer een onvergetelijk online Schans evenement!

Uit de oude doos: Dansfeest op het VakantieAvontuur

De tickets zijn ook deze keer GRATIS, zodat iedereen mee kan feesten. Bestel je ticket hier.

De komende maanden organiseren we diverse activiteiten en projecten om de verbouwing en inrichting van de Hoeve te realiseren. Je kunt nu al een (bouw)steentje bijdragen door voor je favoriete SchansDans nummer allertijden te doneren.

Anoek verwerkt vier verzoeknummers in haar playlist! De top drie van nummers die de meeste donaties hebben ontvangen, én het nummer dat het vaakst is aangevraagd. Vul jouw favoriete nummer zeker in als je je ticket bestelt!

Dansen wij samen 2021 in? De Schans dat zijn wij samen! Afspraak: zaterdagavond 02/jan. van 20 tot 22u!

Namens het hele Schansteam
Anoek en Kerstin


PS: Wij gaan weer voor een groot feest met meer dan 100 deelnemers. Deel ook jij dit event op FB? Nodig jouw favoriete dansmaatjes ook uit voor een dans-date en kom (digitaal) lekker samen!

PSS: Als je met de kerstdagen behoefte hebt aan contact met mensen die je van hier kent, zoek dan de besloten facebookgroep De Schans Verbindt wat vaker op en deel wat jou bezig houdt of waar jij behoefte aan hebt.