Meike Niemeijer

In 2006 kwam ik voor het eerst op Cursuscentrum de Schans. In de knoop met een aantal facetten in mijn leven zette ik de eerste stappen op het pad van persoonlijke ontwikkeling.  Een aantal jaren later, en na verschillende trainingen op de Schans geassisteerd te hebben zei Arend in de zweethut tegen mij: Ik zie jou ook ooit wel op deze plek zitten. Diep geraakt herkende ik de waarheid van die opmerking en begon ik mijn pad op weg naar het trainerschap.

Ik ben begonnen met de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie van Phoenix opleidingen, gevolgd door de 1-jarige trainersopleiding. Daarnaast heb ik workshops gevolgd in Geweldloze Communicatie en ben ik begonnen aan een training Non-duale training en coaching.

In mijn carrière heb ik een aantal verschillende dingen gedaan. Zo was ik project manager bij Microsoft, zakelijk leider van een theatergezelschap en heb ik jaren mijn eigen bedrijf in film- en theatercatering gerund. Wat deze dingen gemeen hebben met het trainerschap is dat ik mij inzet om de basis, de bedding, te creëren zodat een ander tot bloei kan komen. Om dit te kunnen doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ervaar ik als een aankomen bij de essentie. Het gaat er nu niet meer om iemand bedding te bieden om een bepaald vak uit te oefenen, maar om bedding te bieden aan het levenspad dat iemand te bewandelen heeft.

Living the life that is yours.

Samen met een collega richtte ik het bedrijf Solid Ground Trainingen op. Wij ontwikkelden en geven de training "Back to the future" aan jongeren van 15 t/m 18 jaar.

Wat mij betreft ben je nooit te jong om de aandacht naar binnen te richten en te leren kennen wie je bent, wat je drijft en wat je tegenhoudt. Ik gebruik daarbij onder andere Systemisch werk en Emotioneel lichaamswerk.

Met mijn eigen bedrijf KOTI training en coaching richt ik mij op volwassenen. Daarbij gaat het niet om "living the life that is yours", maar meer om: Just BE life.

Persoonlijke sessies

Meike Niemeijer biedt coaching aan waarbij je niet alleen kijkt naar dat wat jij als probleem ervaart, maar de blik ook omdraait, naar binnen toe. Zo ontstaat er een ruimer veld waarbinnen niet alleen het probleem verlicht wordt, maar er op subtiele wijze meer delen van je leven veranderen. Coachingsessies worden gegeven in Amsterdam Noord.