Yvonne Keesmaat

Yvonne is erkend alternatief therapeut en lid van de (beroepsvereniging) VBAG en RBCZ. In Nederland is vergoeding vanuit de alternatieve zorg mogelijk.

Sinds jaar en dag heb ik interesse in de mens en waarom de mens de dingen doet die hij/zij doet. Ik vond het steeds belangrijker om begrip te kunnen hebben, te accepteren dat een ander anders kan zijn. Niet meer of minder, gewoonweg anders.

Ik heb enkele boeddhistische retreats in Nederland en buitenland gevolgd, waarbij ik o.a. leerde om echt te luisteren, stil te zijn, te oefenen in oordeelloosheid. Ik leer en oefen nog steeds.

Tijdens mijn 3-jarige opleiding in Holistische (psychosociale-) en Reiki Therapie, kwam ik bij Kasteel de Schans terecht en volgde daar diverse trainingen. Ik ben er ‘gevallen’ voor het welkom, het mezelf mogen zijn en te ervaren dat ik mijn eigen weg mag gaan, in contact met mezelf en de ander.

In de daarop volgende jaren heb ik deze ervaringen meegenomen in het vorm geven aan mijn eigen manier van begeleiden. Of het nu de persoonlijke sessies zijn, de weekeinden of de avondcursussen. 

Een warm welkom voor wie je bent, met alles wat er is. Dat is centraal komen te staan. Ik heet je graag welkom.

Persoonlijke sessies

Persoonlijke sessies zijn mogelijk in mijn praktijk te Sint-Oedenrode. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een afspraak. Zie hieronder bij Meer info.