De droom van Lars Zoomers

Terug naar overzichtspagina Droom van ...

De droom van Lars Zoomers: het winnen van de Tour de France.

Lars is één van de twee zonen van Evelien en Guido Zoomers. Hij volgt zijn hart en gaat voor een carrière als profwielrenner.

Heel concreet heeft hij zichzelf ten doel gesteld om profwielrenner te worden, Nederlands kampioen en in de top 10 van de Tour de France te eindigen. In het komende wielerseizoen gaat hij voor het winnen van minstens één klassieker en een meerdaagse wedstrijd. Maar waar hij echt van droomt, is het winnen van de Tour de France, Giro d ’Italia en om olympisch kampioen te worden!

Het is meer dan een jongensdroom waarover hij maar wat dagdroomt. Lars heeft in nauw overleg met zijn ouders, zijn trainers en zijn school de beslissing genomen om er helemaal voor te gaan. Hij fietst vanaf zijn 10e en heeft al diverse wedstrijden gewonnen.

Uit tests - o.a. door de universiteit van Leuven - blijkt dat Lars de potentie heeft om een succesvolle profwielrenner te worden. Nu is de tijd om daaraan te bouwen. Tot zijn 18e heeft hij de mogelijkheid om door trainingen de kans om zijn droom waar te maken nog verder uit te bouwen. Maar dat kost geld. Zo heeft hij o.a. twee nieuwe fietsen nodig, wedstrijdwielen, reservewielen, meetapparatuur en kleding. In totaal kost dat dit jaar € 22.000 euro. Geld dat zijn ouders niet zomaar hebben rondslingeren. Om dat geld bij elkaar te krijgen heeft Lars een zeer gedegen sponsorplan opgesteld.

Je kunt Lars’ droom op verschillende manieren ondersteunen

Sponsor

Als jouw hart ook een sprongetje maakt bij zoveel inzet en vastberadenheid en je bent in de gelegenheid om Lars te ondersteunen, dan kun je contact met hem opnemen voor meer informatie over het sponsorplan voor bijdragen vanaf € 500,-.

Vrije bijdrage

Je kunt ook een bijdrage naar keuze storten op rekeningnummer NL24RABO0310551234 t.n.v. L.M. Zoomers, onder vermelding van ‘De droom van Lars’. Alle kleine beetjes helpen.

Informatie

Facebook: Op weg naar de top
Email : lars.zoomers@gmail.com
Rekening nummer: NL24RABO0310551234 t.n.v. L.M. Zoomers o.v.v. De droom van Lars