Beleef je Vakantieavontuur op Kasteel de Schans!

Zin in de zomer? Wij wel!

Het Vakantieavontuur is voor ons altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Drie weken lang (23 juli t/m 13 aug 2017) en we ons de grootste familie van het land. Voor iedereen is er een plek in een workshop. We bieden een kinderavontuur, tieneravontuur en jongerenweek aan en elke week zijn er verschillende workshops voor volwassenen. We verbinden ons, eten en spelen samen, praten, lachen, zitten stilletjes te genieten en rusten uit van het leven van alle dag.

We organiseren de zomerbelevenis waar jij jezelf en anderen ontmoet. Waar jij je veilig en welkom voelt. We brengen je ervaringen om diep te koesteren. Dat is, kort samengevat, het Vakantieavontuur van Kasteel de Schans.  In onze Vakantieavontuur Folder (2016 nog) en op onze website kan je er alles over lezen.

Terras bij Kasteel de Schans

Wat is er allemaal te doen?

Naast je vaste workshop naar keuze in de voormiddag (zoals Tantra, Geweldloze Communicatie, Ont-moeten) kan je ook gratis deelnemen aan korte workshops in de namiddag. Denk daarbij aan massage, creativiteit, dans, emotioneel lichaamswerk, workshops voor ouder en kind, etc. Onze trainers en therapeuten garanderen een onvergetelijke ervaring. Uiteraard kan je ook zwemmen in onze zwemvijver, fietsen of wandelen in de bosrijke omgeving. De avonden brengen gezelligheid, (nieuwe) vriendschappen en maken gevoelens los.

In het weekend kan je je helemaal overgeven aan het zweethutgebeuren of de vuurloop met verschillende rituelen.

Eten, slapen en genieten.

Het Vakantieavontuur loopt 3 weken, van zondag 24 juli t/m zondag 14 augustus, op het terrein rond Kasteel de Schans, in de mooie natuur van Belgisch Limburg. Je slaapt in je eigen tent, caravan of camper, maar je kan ook een caravan of kamer huren. Wij zorgen ook voor de maaltijden. Die zijn een bourgondisch vegetarisch avontuur. Dat wordt genieten!

Week 1 (23 t/m 30 juli) :

Tantra (Door Anoek)
Autonomie en verbinding (Door Arend en San)
Jongerenweek (Door Veerle)

Weekend: Zweethut met meerdere rituelen

Week 2 (30 juli t/m 6 aug):

Geweldloze Communicatie en ELW (Door San en Marcel)
Masseren vanuit je hart (door Petra)
Tieneravontuur (13-15 jr) 

Weekend: Zweethut met meerdere rituelen

Week 3 (6 aug t/m 13 aug):

Ont-Moeten (door Maud)
Op Adem Komen (door Jannie)
Vrouw en Vrij zijn (Door Monique en Kerstin)

Weekend: Slotweekend met vuurloop en meerdere rituelen

Elke week is er voor de kinderen het Kinderavontuur. 

Die zomer van 2017: wedden dat je 'm je leven lang onthoudt?

Vlot te water