Uitgebreid Zweethutweekend

Intensief weekend voor mannen en vrouwen

Het uitgebreid zweethutweekend is zowel voor mannen als voor vrouwen.  We starten vrijdagavond en gaan zowel zaterdag als zondag de zweethut in.  Voor wie graag intensief het verbindende van een zweethut ceremonie wil ervaren en na een eerste zweethut nog verder wil smelten tijdens de tweede zweethut.  Om het hart te kunnen openen en vol te kiezen voor het leven met alles wat daarbij hoort.  

Twee zweethut ceremonies in één weekend

Een zweethut ceremonie nodigt ons uit om te verbinden.  Zowel met dat wat buiten ons leeft zoals de mensen rondom ons heen en de natuur, als met datgene wat leeft binnen in onszelf. Deze verbinding ervaren in een veilige en warme omgeving waar niet geoordeeld wordt, creërt menselijke rijkdom.

zweethut

In de zweethut mogen we oefenen in zachtmoedigheid.  De moed om vanuit zachtheid naar onszelf te kijken en te accepteren dat we zijn wie we in weze zijn.  Vanuit die aanvaarding kunnen we leren aanvoelen welke keuzes passen bij onze essentie en hoe we hierin ons eigen unieke pad in schoonheid kunnen bewandelen.  Dit hoeven we niet alleen te doen, ceremonie geeft de gelegenheid om steun te vragen aan datgene waar jij in gelooft.   In de zweethut is er mogelijkheid tot delen, zingen, stil zijn, etc. Ondanks dat een zweethut confronterend kan zijn, omdat je alles tegenkomt wat binnen in je leeft, zowel de vreugde als de pijn, zorgt het zuiverende en ondersteunende aspect ervoor dat mensen opener de hut uitkomen dan dat ze er zijn in  gegaan.

Doordat we tweemaal kort na elkaar de zweethut ingaan (zaterdag en zondag) kunnen we bij de tweede zweethut het proces van verbinding dat in de eerste zweethut reeds gecreëerd is verder uitdiepen.  Die tweede ervaring is extra intens.  We gaan 's morgens vroeg de hut in zonder te eten.

Ook tussen de zweethutten door hebben we tijd om ons te verbinden met onszelf, de natuur en elkaar.

Ervaringen van deelnemers:

"Voor mij voelt het alsof 1 hut iets aanraakt en de tweede hut echt iets in gang zet... De eerste hut laat je de deur voelen en de tweede hut zet hem echt open en laat het stromen. Het maakt een cirkel rond waar je echt mee verder kunt..." Esther VdH

"Na de eerste hut is het fijn dat je in de flow kan blijven van rust in jezelf en verbondenheid met alles om je heen omdat je de dag erna ook nog een dagje volledig voor jezelf hebt. Je gaat verder met de processen en inzichten die de eerste hut je gaven. Meer open en verbonden ga je de tweede hut in. Ook de groep voelt dan nog veel vertrouwder dan in de eerste hut het is als het ware of je met hele goede vrienden de hut ingaat." Elly DG

Zweethut folder.pdf


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.