Zicht op jouw Innerlijke Familie – voor Vrouwen

Vraagstukken waar je als vrouw mee kan worstelen, zoals omgaan met gevoelens, tonen van je kracht, conflicten, omgang met je partner of het vrouw-zijn in het algemeen, zijn soms een hele opgave.
In deze 2,5 daagse training ga je vanuit een nieuw perspectief naar deze vraagstukken kijken en ga je met nieuwe mogelijkheden naar huis.

Psycholoog Arienne Klijn heeft de filosofie van de native indianen, welke is gebaseerd op de elementen water-vuur-lucht-aarde, ‘vertaald’ naar een archetype van een Innerlijke Familie; een innerlijk meisje, - jongetje, - man en -vrouw. Wij (Fred en Kerstin) ervaren deze methode als zeer toegankelijk en krachtig.


De Innerlijke Familie biedt een gemeenschappelijke taal waarmee je lastige onderwerpen bespreekbaar kunt maken. Het biedt je een ander perspectief wat vaak ook ander oplossingen mogelijk maakt.

Als je aan de slag gaat met jouw Innerlijke Familie ga je zien, begrijpen en waarderen hoe jij in elkaar zit, zonder oordeel. Er ontstaat ook meer begrip en waardering voor de manier waarop ander mensen in elkaar zitten. Dit begrip maakt het makkelijker om verschillen te overbruggen en er samen iets van te maken.

Je gaat naast theorie vooral ervaren hoe deze vier archetypen als energie in jouw lichaam voelbaar zijn en werken. Vanuit die ervaring maak je een start met het nemen van de regie hierover.

Er zullen naast de vrouwelijke deelnemers en het vrouwelijke team van trainer en assistenten, ook een klein team van mannen zijn, ter ondersteuning en dienend aan het proces van de vrouwen. Wij  verheugen ons erop om de synergie te ervaren als mannen en vrouwen op deze manier samen komen!

Deze workshop wordt gegeven door Fred Alebregtse en Kerstin Achtenberg.

Praktische informatie:
Aankomsttijd: Vrijdag 4 dec. 2020 – 19:00-19:30 uur
Aanvang training: Vrijdag 4 dec. 2020 – 20:00 uur
Afsluiting training: Zondag 6 dec. 2020 – 17:00 uur
Kosten: 395,- euro (verblijf € 175,80; cursus € 219,20), incl. verblijf


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.