Sensuele Salon

Vrouwelijke sensualiteit is een krachtbron

Het bruist en het borrelt als vrouwen daar contact mee maken. Zeker als vrouwen die sensualiteit vrij kunnen laten stromen in een veilige en plezierige omgeving waar ze er zelf vollop van kunnen genieten. Met andere vrouwen samen.

Kerstin Achtenberg (van o.a. de trainingen Seksualiteit als Bron en Magie van de Moederschoot) heeft Jolijn van Eenoo uitgenodigd om op zaterdag 6 juli ’s avonds haar Sensuele Salon voor vrouwen te komen geven op Cursuscentrum de Schans.

Door diverse trainingen waaronder SAB, heeft Jolijn gevoeld dat sensualiteit haar leven voedt. Haar sensuele vrouw tot leven laten komen, heeft ervoor gezorgd dat ze zich durft over te geven aan het leven. Met veel passie deelt ze deze ervaring graag met andere vrouwen.

Tijdens deze salonavond brengt ze vrouwelijkheid en sensualiteit samen in een sfeer van warmte, zachtheid voor jezelf en voor je lichaam, open gesprekken over sensualiteit, herkenning en vooral heel veel plezier. Alles mag, niets moet.

De Salon start om 19:00 uur en eindigt rond 22:00 uur.

Er is een mogelijkheid om te overnachten. (€ 30,- incl. ontbijt). Neem daarvoor contact op met ons secretariaat via het contactformulier of via info@kasteeldeschans.com

Jolijn: “Sensualiteit vertrekt vanuit onze innerlijke schoonheid en gaat om genieten en plezier! Deelname aan dit salon is jezelf als vrouw verwennen.”


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.