Aanraken in Verbinding – GAAT HELAAS NIET DOOR!

Aangeraakt worden is een basisbehoefte

Massage is een manier om tegemoet te komen aan onze basis behoefte om aangeraakt te worden.

Deze workshop biedt je zes dagdelen vol met aanraken en aangeraakt worden, geven en ontvangen, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.

Naast dat je de beginselen van een ontspanningsmassage leert, wordt er veel aandacht besteed aan het contact maken met de ander, om vanuit je eigen aanwezigheid op een liefdevolle manier en met een open hart de ander aan te raken

Massage door Petra op Kasteel de Schans

Het belooft een week vol met mooie contacten, aanraken, geraakt worden, verbinding, plezier en genieten te worden. Je hoeft geen ervaring met massage te hebben om aan deze workshop deel te nemen.

Aanraken in Verbinding wordt gegeven door Petra Groeneboer.

Ervaringen van anderen

'Masseren vanuit je Hart' zegt het eigenlijk erg mooi. Enerzijds is er de behoefte aan aanraking, voelen en gevoeld worden, anderzijds is er de behoefte aan connectie op een emotioneel niveau. Ik kwam aanwaaien in Petra's cursus op een warme zomerdag en vond beide onderdelen even helend. Leer je in de training de kneepjes van het vak? Jawel, je leert verschillende technieken en je mag oefenen. Voor mij werkte het enorm goed dat ik niets hoefde te bewijzen maar gewoon mocht geven en ontvangen zoals ik het aanvoelde. De veiligheid die door Petra gecreëerd werd, gaf me de rust om zonder oordeel naar m'n eigen verlangens en grenzen in aanraken te kijken. Ik ervaarde een respect en zorg die voorbij de huid en de spieren inwerkten tot in mijn hart.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.