Tantra voor Koppels – Verdieping!

Beleef tantra samen in een veilige omgeving!

Dit is voor stellen die reeds een Tantra voor Koppels weekend hebben gevolgd in Cursuscentrum de Schans.

Deze 3-daagse kun je omschrijven als een sprankelend feestje met diepgang. Er is voldoende gelegenheid om jezelf te verkennen, anderen te ontmoeten en de relatie met je partner te verdiepen. Er is tijd voor het ervaren van je gevoelens en behoeften.

In Tantra voor koppels ligt het accent op contact en intimiteit. We bieden oefeningen aan die je seksuele (levens)energie (opnieuw) laten stromen en verbinden met je hartsenergie. Rondom contact en intimiteit ga je je angsten herkennen. Je ziet wat je doet om ze niet te voelen en voelt wat daarin jouw eigen verlangens zijn. Wanneer je verbonden bent met jezelf en je verlangens, kun je je in vrijheid gaan verbinden met de ander.

We werken met diverse tantrische oefeningen, Emotioneel Lichaamswerk® en ademoefeningen.
Deze training is bedoeld voor stellen die een liefdesrelatie hebben.

Deze hartverwarmende workshop wordt gegeven door Jannie Grijzen en Albert Mizee.


Bij inschrijving dienen beide partners zich apart aan te melden. De deelnameprijs die vermeld wordt, is per persoon.Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het contactformulier [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. Of, als hieronder wel data zijn ingepland voor deze cursus, vind je bij de desbetreffende datum een knop Vraag stellen.

Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.