Het Pad naar Intimiteit – voor jongvolwassenen t/m 29 jaar

Only go as fast as the slowest part in you feels safe to go.

Swipe   .   Click   .   Like   .   Date   .   Sex?

Het tempo waarin we tegenwoordig in staat zijn om contact te leggen ligt hoger dan ooit. Maar ben je er wel helemaal bij als je in dit tempo beweegt? Of is er een deel van jou dat zich afsluit, dat niet mee doet? Een deel dat meer tijd, meer veiligheid nodig heeft om zich te kunnen openen.

Ik herinner mij hoe mijn verlangen naar intimiteit mij lang heeft opgejaagd. Ik wilde me zo graag dicht bij de ander voelen, me gezien en geliefd voelen. Ik ging te hard. Ik vloog regelmatig uit de bocht en smakte tegen de vangrail. Na een tijdje ging ik dan gekreukt en gedeukt weer op weg.

Niet meer de weg op gaan is geen optie. Als mens zijn we voorgeprogrammeerd om het contact met andere mensen te zoeken. Het is een levensbehoefte. Maar hoe doen we dit dan zonder keer op keer te crashen?

In een 2-daagse training ga je op zoek naar de manier waarop jij contact aangaat of juist uit de weg gaat. Wat heb jij nodig om kwetsbaar te kunnen zijn en welke verlangens leven er in jou omtrent intimiteit?

We werken voornamelijk met fysieke oefeningen waardoor je lijfelijk ervaart wat er met je gebeurt als het spannend wordt. Je oefent met het aanvoelen én aangeven van je grenzen. Door deze ervaringen en de ondersteuning van het team zal je vertrouwen groeien en zet je in je eigen tempo stappen op weg naar intimiteit.

Datums

Het Pad naar Intimiteit
19 dec 2020 - 10:00 tot 20 dec 2020 - 17:00

Trainer(s)

Meike Niemeijer

Prijs: 
€  309,70

incl. € 115,70 verblijf

Trainers

Meike Niemeijer_Cursuscentrum de Schans

Meike Niemeijer

In 2006 kwam ik voor het eerst op Cursuscentrum de Schans. In de knoop met een aantal facetten in mijn leven zette ik de eerste stappen op het pad van persoonlijke ontwikkeling.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.