Online – SchansVeilingParty met Maud

Blijvende herinnering of een bijzondere ervaring?  Zat. 06 februari om 20u.

Wil jij een blijvende herinnering aanschaffen of een bijzondere ervaring opdoen?  Kom dan zaterdag 06 februari van 20u tot ... naar de online SchansVeilingParty!

Bied mee en maak je kans op iets unieks. Ook zonder te bieden zal deze gratis online activiteit je veel vermaak, verbinding en plezier brengen.
De opbrengst wordt 100% aan de inrichting van de volledig verbouwde HOEVE besteed.

De veilinglijst met aangeboden voorwerpen en diensten kan je alvast hier vooraf te bekijken. Je vindt er ook informatie en details per voorwerp/dienst, evenals de spelregels.

Online_SchansVeilingParty_650x217_CursuscentrumdeSchans

Maud zal op ludieke wijze de veilingitems presenteren met Albert als charmante veilingmeester aan haar virtuele zijde. Laat je meenemen in een avond waarbij de spanning flink zal oplopen. Je zal op het puntje van je stoel zitten en er is ook ruimte is voor beweging, ontlading en plezier.

De tickets zijn ook deze keer weer GRATIS zodat iedereen mee er bij kan zijn.

Afspraak: zat. 06/feb. om 20u, voor een avond vol plezier, spanning en spelen.Deel ook jij het event op FB?  Nodig jij je Schans-vrienden uit voor deze leuke avond?

PS: Bewaar goed de bevestigingsmail van Chipta. Het geeft je toegang tot de Zoom sessie. Check je SPAM!

PSS: We zullen je tijdens de veiling vragen om met je (echte) naam kenbaar te maken in de Zoom, zodat we weten wie op een memorabilia aan het bieden is, en om na de veiling met je contact te kunnen opnemen.


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.