Online – Meditatie met Meike

Ervaar ontspanning en verbinding door met aandacht aanwezig te zijn!

In mijn meditaties neem ik (Meike Niemeijer) je aan de hand van (licht) lichaamswerk en visualisaties mee naar wat er onder de oppervlakte leeft. Voorbij de stroom van dagelijkse gedachtes maak je contact met een diepere, onbewuste laag in jezelf. Door daar helemaal bij aanwezig te zijn creëer je niet alleen ontspanning, het geeft ook een diep gevoel van verbinding met jezelf.

Iedere maand gaan we aan de slag met een ander thema. Zoals bijvoorbeeld; weerstand, overgave, verlangens, geven en ontvangen.

Hieronder, of op Facebook, kun je van te voren zien wat het thema van de meditatie wordt.

Je kunt per keer besluiten om mee te doen door hieronder een ticket te kopen (kijk onderaan deze pagina). Je wordt dan automatisch naar de website van onze ticketprovider (Chipta) gestuurd. Als je daar je gegevens invult en de betaling voltooit, krijg je het ticket met daarin de Zoom link toegestuurd. De link is vanaf 15 minuten voor aanvang van de sessie actief.

Online_meditaties_Meike_CursuscentrumdeSchans

Ervaring van K.K.: De online sessies hebben geen reistijd en zijn mede daardoor makkelijker inpasbaar in mijn planning. Het gevoel van verbinding is verrassend goed. Als je eenmaal over de 'drempel' bent en in de sessie zit is het alsof we echt samen zijn. Ik voel me vaak alsof ik echt even op de Schans geweest ben, ook al mis ik het echte fysieke contact natuurlijk wel. (april 2021)
Lager op deze pagina lees je meer ervaringen van enthousiaste deelnemers.

Geplande sessies:

Meike houdt even een zomerstop. Na de zomer gaan de online meditaties weer verder. Neem dan zeker weer een kijkje op deze plek.


Overzicht van alle Schans online activiteiten. Overzicht van alle online sessies in de ticketshop.


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

Ervaringen van anderen

Ik vind het prettig om op het laatste moment te kunnen beslissen en voelen of ik mee wil doen. En dat kan prima met een online sessie. Het is ook fijn de vrijheid te voelen de camera uit te laten of juist aan te zetten en om na afloop wel of niet iets te delen. Ik verbaas me er iedere keer weer over dat ik behoorlijk wat verbinding ervaar bij een online meditatie of sessie. Een aanrader!
De online sessies hebben geen reistijd en zijn mede daardoor makkelijker inpasbaar in mijn planning. Het gevoel van verbinding is verrassend goed. Als je eenmaal over de 'drempel' bent en in de sessie zit is het alsof we echt samen zijn. Ik voel me vaak alsof ik echt even op de Schans geweest ben, ook al mis ik het echte fysieke contact natuurlijk wel. (april 2021)
Ik ben sinds een jaar of twee bezig met zelfontwikkeling en de zijnskant van mezelf aan het ontdekken. Ik lees relevante boeken, mediteer bijna dagelijks, heb een coachingtraject doorlopen en ben door mijn coach in maart 2020 hierop gewezen in het kader van 'goed om met een ander 'soort' mensen in contact te komen dan ik gewend ben/was'. Ik vond de sessies fijn en ben na de zomer bij de sessies van Meike blijven komen. De meeste sessies geven me ook wel een inzicht of een mooie ervaring. Een groot voordeel van de online sessies vind ik het gemak. Geen reistijd, mijn eigen omgeving (ik heb een stille kamer waar het ook goed kan). Met name in de latere sessies waarbij de groep kleiner is en er ruimte is voor voor- en napraten geven wel een gevoel van verbinding. Meike is ook goed in het je welkom laten voelen. Ik denk ook dat haar hoge Zenfactor hier een positieve bijdrage levert. (april 2021)
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.