Online – Meditatie met Meike

Iedere maand kun je mee doen met een geleide meditatie door Meike Niemeijer.  Dezelfde sessie wordt 2 maal per maand gegeven. In de meditaties wordt aandacht besteed aan het bewust ontspannen van het lichaam. Door middel van beweging en/of visualisaties ga je voorbij aan de stroom van dagelijkse gedachten en maak je directer contact met wat er van binnen bij jou leeft.

Hieronder, of op  Facebook, kun je van te voren zien wat het thema van de meditatie wordt.

Je kunt per keer besluiten om mee te doen door hieronder een ticket te kopen (kijk onderaan deze pagina). Je wordt dan automatisch naar de website van onze ticketprovider (Chipta) gestuurd. Als je daar je gegevens invult en de betaling voltooit, krijg je het ticket met daarin de Zoom link toegestuurd. De link is vanaf 15 minuten voor aanvang van de sessie actief. 

Geplande sessies:

Do. 12/nov. om 20:30 &
Za. 28/nov. om 09:30  –  Geven en ontvangen; een delicate balans.

Hoe is jouw balans tussen geven en ontvangen?  Waar haal je voeding vandaan zodat je kunt geven zonder uitgeput te raken?

Veel mensen zijn geneigd om zoveel te geven, maar het ontvangen gaat ze maar moeilijk af. Ik doe het wel alleen, ik red me wel, nee hoor ik hoef geen hulp. Als je alleen maar geeft en niet kunt ontvangen raak je op den duur leeg (en ligt een burn out misschien wel op de loer).

De verwondingen van ons hart zorgen er voor dat we onszelf beschermen, pantseren tegen wat van buitenaf komt.  Daarmee houden we ook de liefde tegen die overal om ons heen is, maar geen weg naar binnen kan vinden.

In deze meditatie ga je eerst met je aandacht naar je hart. Door met liefdevolle aandacht bij je hart te zijn kan het daar verzachten en langzaam meer openen. Vervolgens ga je onderzoeken hoe voor jou het geven en het ontvangen in balans kan komen.

Do. 03/dec. om 20:30 (gewijzigde datum!) &
Za. 12/dec. om 09:30  –  Winterse stilte

Ergens tussen niets en iets ligt het begin
stilletjes te wachten op een tovervonk die wakker kust
sukha)

Durf je te wachten op die tovervonk?
Durf je stil te staan, niet wetende wat er precies gaat komen, of wanneer?
De winter is bij uitstek het seizoen om naar binnen te keren, stil te worden en stilletjes te wachten tot je wakker gekust wordt.
In de meditatie van december nodig ik je uit om contact te maken met die plek tussen niets en iets, de stilte binnenin.

Datums

Geven en ontvangen; een delicate balans.
28 nov 2020 - 09:30 tot 10:45

Trainer(s)

Meike Niemeijer

Prijs: 
€  7,50

Online Zoom, vanaf je eigen plek

Datums

Winterse stilte (Gewijzigde datum!)
3 dec 2020 - 20:30 tot 22:15

Trainer(s)

Meike Niemeijer

Prijs: 
€  7,50

Online Zoom, vanaf je eigen plek

Datums

Winterse stilte
12 dec 2020 - 09:30 tot 10:45

Trainer(s)

Meike Niemeijer

Prijs: 
€  7,50

Online Zoom, vanaf je eigen plek