Online – Emotioneel Lichaamswerk® (ELW) met Maud

Elke maand heb je de mogelijkheid om mee te doen met een online Emotioneel Lichaamswerk® (ELW) sessie begeleid door Maud Offermans.
De online ELW® sessies geven je de kans om energie te blijven geven aan je lichaam waardoor je de gedachtestroom kan reduceren. Het helpt de bewegingsruimte in jezelf te vergroten of juist te verstillen. Dit met de intentie om met meer helderheid en bewustzijn de dag tegemoet te treden ofwel af te sluiten.  Kijk lager voor de thema's op woensdag avond en zaterdag ochtend.

Tijdens elke sessies neemt Maud je mee in beweging al dan niet op muziek, zal er ruimte zijn om je lichaam en gemoedstoestand te exploreren, heb je de mogelijkheid hier expressie aan te geven en kan je de sessie nog even laten bezinken.

Je kunt per keer besluiten om mee te doen door onderaan de pagina een ticket te kopen (kijk onderaan deze pagina). Je wordt dan automatisch naar de website van onze ticketprovider (Chipta) gestuurd. Als je daar je gegevens invult en de betaling voltooit, krijg je het ticket met daarin de Zoom link toegestuurd. De link is vanaf 15 minuten voor aanvang van de sessie actief.

Zorg voor een plek in je omgeving waar je bewegingsruimte hebt, maar dat je ook kan zitten of liggen. Houd een dekentje en kussentje paraat evenals een flesje water.

Voel je welkom!

(De ticketprijzen zijn exclusief transactie-/betaalkosten.)


Woensdag avond  –  ELW® 'Break van de week'

Soms kan het zijn dat de dag zoveel van je heeft gevraagd dat het invloed heeft op de wijze waarop je deze afsluit.
Vastgelopen energie opwekken en overtollige energie loslaten kan veel deugd doen voor een gezonde nachtrust.
De woensdag sessies zijn bedoeld als een “break van de week” zodat je de balans kan opmaken voor jezelf.

Zaterdag ochtend – ELW® 'Bewust tot rust'

Zeker in deze huidige tijd waarbij we niet meer de bewegingsruimte hebben om onze volledige energie te laten stromen kan het zijn dat deze energie een andere weg zoekt.
Bij de een ontstaat meer spanning, terwijl een ander stil valt.
Vastgelopen energie opwekken en overtollige energie loslaten kan veel deugd doen voor een prettige start van de dag.
Kom tijdens de zaterdag sessies “bewust tot rust” en maak de balans op voor jezelf om te voelen hoe je invulling wilt geven aan het weekend.Maud geeft ook weekendworkshops met Emotioneel Lichaamswerk® (ELW) in de hoofdrol. Interesse of nieuwsgierig? Meer info en data.


De lagervermelde ticketprijzen zijn exclusief transactie-/betaalkosten.
Overzicht van alle Schans online activiteiten. Overzicht van alle online sessies in de ticketshop.


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.