Masseren vanuit je Hart – 2-daagse

Aangeraakt worden is een basisbehoefte

Massage is een manier om tegemoet te komen aan de fundamentele menselijke behoefte om aangeraakt te worden.
Deze dagen bieden een mogelijkheid om kennis te maken met de kunst van het aanraken, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.

Deze introductie is voor iedereen die

  • Op een liefdevolle en zorgzame manier wil leren masseren
  • Graag aanraakt, aangeraakt en geraakt wordt
  • Van het ontvangen van een massage wil leren genieten
  • Van het geven van een massage wil leren genieten
  • Kennis wil maken met de beginselen van de intuïtieve en dynamische massage

Je proeft van deze ontspanningsmassage zowel door te geven als door te ontvangen.

Je maakt kennis met de beginselen van zowel de olie massage als de dynamische massage . Naast het aanleren van de technieken wordt er veel aandacht besteed aan het contact maken met de ander vanuit je hart, om vanuit je eigen aanwezigheid op een liefdevolle en zorgzame manier te kunnen masseren. Tevens wordt er aandacht gegeven aan je lichaamshouding tijdens het geven van een massage.

In deze dagen wil ik graag mijn passie met jou delen en je laten ervaren hoe hartverwarmend en energie-gevend het kan zijn om een massage te mogen geven.

Opleiding

Op de Schans wordt ook de massage opleiding ´Masseren vanuit je hart´ gegeven. Deze gaat elk najaar van start. Mocht je belangstelling hebben in deze opleiding dan zijn deze dagen een mooie kans om te voelen of dit iets voor jou is.

Ook als je geen plannen hebt voor een complete opleiding of als je al ervaring hebt ben je van harte welkom in de massage tweedaagse!


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

Ervaringen van anderen

'Masseren vanuit je Hart' zegt het eigenlijk erg mooi. Enerzijds is er de behoefte aan aanraking, voelen en gevoeld worden, anderzijds is er de behoefte aan connectie op een emotioneel niveau. Ik kwam aanwaaien in Petra's cursus op een warme zomerdag en vond beide onderdelen even helend. Leer je in de training de kneepjes van het vak? Jawel, je leert verschillende technieken en je mag oefenen. Voor mij werkte het enorm goed dat ik niets hoefde te bewijzen maar gewoon mocht geven en ontvangen zoals ik het aanvoelde. De veiligheid die door Petra gecreëerd werd, gaf me de rust om zonder oordeel naar m'n eigen verlangens en grenzen in aanraken te kijken. Ik ervaarde een respect en zorg die voorbij de huid en de spieren inwerkten tot in mijn hart.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.