Aanraken in Verbinding – voor Koppels

Aangeraakt worden is een basisbehoefte

Deze workshop biedt jullie, als liefdeskoppel, drie dagen vol met aanraken en aangeraakt worden, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan. Je gaat het contact en de verbinding met elkaar aan via de aanraking, in zachtheid, rust en stilte.

Je maakt kennis met 'de Cirkel van overeenkomst' (The Wheel of Consent) van Dr. Betty Martin. Je gaat geven en je gaat ontvangen. Je gaat ontdekken en leren vragen wat je fijn vindt, voor je eigen plezier. Je gaat voelen of je wilt geven aan de ander, voor zijn/haar plezier. Als hier helderheid over mag zijn, zul je plezier, ruimte en verbinding ervaren.

Je bent welkom om te komen spelen en jezelf en elkaar opnieuw te ontdekken.
Je hoeft helemaal geen ervaring met massage te hebben om aan deze 3-daagse deel te nemen.

Aanraken-in-verbinding-Massage-koppels_CursuscentrumdeSchans


Als ik je sekspartner ben, toe, raak me aan.
Je denkt misschien dat je passie genoeg is, maar alleen je armen houden mijn angsten tegen.
Ik heb behoefte aan je tedere, geruststellende aanraking.
Om me eraan te herinneren dat ik word bemind, gewoon om mezelf.

Uit: Tovi Browning; Toe raak me aan.


Bij inschrijving dienen beide partners zich apart aan te melden. De deelnameprijs die vermeld wordt, is per persoon.Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het contactformulier [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. Of, als hieronder wel data zijn ingepland voor deze cursus, vind je bij de desbetreffende datum een knop Vraag stellen.

Datums

Aanraken in Verbinding – Massage 3-daagse vr Koppels
25 nov 2022 - 10:00 tot 27 nov 2022 - 17:00

Trainer(s)

Petra Groeneboer
Pim van Haren

Prijs: 
€  485,00

incl. verblijf, op basis v. slaapplek op slaapzaal

Trainers

Petra-Groeneboer_CursuscentrumdeSchans

Petra Groeneboer

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor aanraken. Toch ben ik twintig jaar met plezier in de automatisering werkzaam geweest.

Pim-van-Haren_CursuscentrumdeSchans

Pim van Haren

In 2007 ben ik op Cursuscentrum de Schans gaan Ont-Dekken. Ik had vragen waarvan ik de antwoorden niet meer kon bedenken.

Ervaringen van anderen

Als ik terug kijk op deze 3 dagen, nu een week geleden, herinner ik mij het fijne gevoel van deze intense dagen. Ik voelde mij een beetje op wolken lopen, na het weekend. Het was zeker geen zweverig gevoel, ik sta met mijn beide benen op de grond en ben ook bezig met de dagelijkse bezigheden. Ik denk dat het gevoel van “op wolken lopen” voort kwam uit de warme herinnering aan het weekend. Het samenzijn met mijn partner Bert in een hele veilige omgeving van de training die Petra heeft neergezet, samen met Pim en een aantal assistenten. De volgende woorden zijn van toepassing voor het hele weekend: aanraken, aangeraakt worden en geraakt worden, dus écht aanraken in Verbinding. Respectvol, Hartverwarmend en voor mij ook zeker Hart openend. Uitdagend, Grensverleggend. Met heel veel aandacht voor de deelnemers en therapeutische kennis heeft Petra, voor mijn gevoel, een hele mooie en waardevolle training ontwikkelt. De mooie ondersteuning die we ook van Pim mochten ontvangen heb ik als helend ervaren. Deze cursus vind ik een grote aanrader voor ieder koppel dat de verbinding wil blijven voelen, vanuit hun hart. Vanuit liefde voor jezelf, je partner te ontmoeten op Hart en Zielsniveau. Een heel mooi groeimoment.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.