Mannenwerk – Zicht op jouw Innerlijke Familie

Vraagstukken waar je als man mee kan worstelen, zoals omgaan met je gevoelens, tonen van je (daad)kracht, conflicten met je vader of leidinggevende, omgang met je partner of het man-zijn in het algemeen, zijn soms een hele opgave. In deze 2,5-daagse cursus ga je vanuit een nieuw perspectief naar deze vraagstukken kijken en ga je met nieuwe mogelijkheden naar huis.

Psycholoog Arienne Klijn heeft de filosofie van de native indianen, welke is gebaseerd op de elementen water-vuur-lucht-aarde, ‘vertaald’ naar een archetype van een Innerlijke Familie; een innerlijk meisje, - jongetje, -man en -vrouw. Ik ervaar deze methode als zeer toegankelijk en krachtig.

Innerlijke-Familie_CursuscentrumdeSchans


De Innerlijke Familie biedt een gemeenschappelijke taal waarmee je lastige onderwerpen bespreekbaar kunt maken. Het biedt je een ander perspectief wat vaak ook ander oplossingen mogelijk maakt.
Als je aan de slag gaat met jouw Innerlijke Familie ga je zien, begrijpen en waarderen hoe jij in elkaar zit zonder oordeel. Er ontstaat ook meer begrip en waardering voor de manier waarop ander mensen in elkaar zitten. Dit begrip maakt het makkelijker om verschillen te overbruggen en er samen iets van te maken.
Je gaat naast theorie vooral ervaren hoe deze vier archetypen als energie in jouw lichaam voelbaar zijn en werken. Vanuit die ervaring maak je een start met het nemen van de regie hierover.

De trainer van deze cursus is Fred Alebregtse.Fred geeft ook Mannenwerk - Boosheid en Verbinding, en is co-trainer bij Mannenwerk – De Initiatie.
Overzicht van de mannentrainingen op Cursuscentrum de Schans.Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het contactformulier [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. Of, als hieronder wel data zijn ingepland voor deze cursus, vind je bij de desbetreffende datum een knop Vraag stellen.

Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.