Mannenwerk – Zicht op jouw Innerlijke Familie

Vraagstukken waar je als man mee kan worstelen, zoals omgaan met je gevoelens, tonen van je (daad)kracht, conflicten met je vader of leidinggevende, omgang met je partner of het man-zijn in het algemeen, zijn soms een hele opgave. In deze 2,5-daagse training ga je vanuit een nieuw perspectief naar deze vraagstukken kijken en ga je met nieuwe mogelijkheden naar huis.
Psycholoog Arienne Klijn heeft de filosofie van de native indianen, welke is gebaseerd op de elementen water-vuur-lucht-aarde, ‘vertaald’ naar een archetype van een Innerlijke Familie; een innerlijk meisje, - jongetje, -man en -vrouw. Ik ervaar deze methode als zeer toegankelijk en krachtig.De Innerlijke Familie biedt een gemeenschappelijke taal waarmee je lastige onderwerpen bespreekbaar kunt maken. Het biedt je een ander perspectief wat vaak ook ander oplossingen mogelijk maakt.
Als je aan de slag gaat met jouw Innerlijke Familie ga je zien, begrijpen en waarderen hoe jij in elkaar zit zonder oordeel. Er ontstaat ook meer begrip en waardering voor de manier waarop ander mensen in elkaar zitten. Dit begrip maakt het makkelijker om verschillen te overbruggen en er samen iets van te maken.
Je gaat naast theorie vooral ervaren hoe deze vier archetypen als energie in jouw lichaam voelbaar zijn en werken. Vanuit die ervaring maak je een start met het nemen van de regie hierover.

Er worden maatregelen getroffen om de mogelijkheid van overdracht van het COVID-19 virus te voorkomen.

Datums

Mannenwerk – Zicht op jouw Innerlijke Familie
23 okt 2020 - 20:00 tot 25 okt 2020 - 17:00

Trainer(s)

Fred Alebregtse

Prijs: 
€  395,00

incl. € 175,80 verblijf

Trainers

Fred Alebregtse

In mijn persoonlijke ontwikkeling was Emotioneel Lichaamswerk het voertuig waarmee ik werkelijk verder kwam.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.