Mannengilde weekend

Wij nodigen je uit om de band die in een mannengroep zo voelbaar is te gebruiken als voedingsbodem voor jouw verdere ontwikkeling en daar andere mannen in mee te nemen. We nodigen je uit om jouw bijdrage aan het Mannengilde te leveren.

Het Mannengilde is een groep mannen die het ambacht van man-zijn aangaat en verdieping zoekt in het zorg dragen voor zichzelf, de ander en de omgeving. Het is een leer- en ervaringsplek waar we elkaar steunen om onze eigen vermogens op een authentieke manier vorm te geven in de wereld. In verbinding wordt kennis en ervaring gedeeld. Ieder gaat ontdekken wat hij aan zijn naasten en zijn omgeving te bieden heeft.

In dit weekend maak je kennis met het gedachtengoed van het Mannengilde en wat het betekent om je als begeleider in te zetten voor de ontwikkeling van andere mannen. Samen onderzoeken we welke behoeften er leven en hoe we die als Mannengilde het beste kunnen vervullen. Natuurlijk is het tevens een mooie gelegenheid om je op te laden in de bedding van andere mannen.

MISSIE MANNENGILDE

Het Mannengilde is een belangenorganisatie voor mannen die het AMBACHT van MAN-ZIJN willen ontwikkelen tot MEESTERSCHAP.

Het Mannegilde werkt vanuit het besef dat we alleen optimaal kunnen functioneren als we dat als groep ook doen. Dat wij samen meer bereiken dan ieder voor zich.

Het Mannengilde inspireert, initieert en faciliteert de ontwikkeling van een manbeeld waarin kracht, wijsheid, avontuur en verbinding evenwichtig samen gaan. Een manbeeld dat verder gaat dan het maximaliseren van het eigen ‘ik’ en zich richt op zijn bijdrage aan dierbaren en zijn omgeving.

Het breng de leden:

  • Vrijheid van oordelen, van ‘wat zou moeten zijn’.
  • Kunnen verbinden zonder zich anders voor te doen dan ze zijn.
  • Inzicht in wat hij de wereld te bieden hebt.


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.