Zit je vast? Spring er uit!

Jouw persoonlijke reis

Hoe zou het zijn als je een heel weekend lang volle aandacht krijgt voor jouw reis. En dat je daarnaast ook volle aandacht blijkt te hebben voor de reis van een ander? Je vindt  jouw eigen antwoorden op de 7 vragen die centraal staan in deze 3 daagse. Deze leiden je naar jouw volgende stap en de controle over je eigen leven. In deze unieke samenwerking tussen Bravon en Ineke vinden we een combinatie van heldervoelen en weten.

Lonkend perspectief

In deze video laten Ineke en Bravon zien hoe je een probleem of een lastige situtie kunt omvormen naar een lonkend perspectief.

Jump Movement

Ineke staat voor eenvoud, lichtheid en liefde. Ze werkt vanuit de Jump Movement methode, die je in 7 stappen naar jouw besluit begeleid. Tijdens de 3 daagse creëren we een ruimte waarin een ieder zijn eigen antwoord kan vinden. Alles wat er gebeurt is de bedoeling, je wordt aangemoedigd om de beweging van binnenuit te volgen.

In het leven wordt er veel tijd besteed aan het praten over problemen. Dat is natuurlijk legitiem, want niet alles loopt goed en we maken van alles mee wat niet werkt. Maar hoe zou het zijn om die problemen te vervangen door lonkende perspectieven? Richtingen die werken als een magneet. En dan in die richting bewegen?

Heldervoelen

Bravon leeft vanuit zijn intuïtie en nodigt je uit om te verstillen. Vanuit deze rust kun je heldervoelen, dit gaat voorbij je angsten en rationeel denken. Het is diep in je menselijk wezen weten. Iedereen kan dit op zijn of haar eigen manier, maar niet iedereen is gewend om gehoor te geven aan dit innerlijk weten.

Er is een hoop moed voor nodig om voorbij je angsten te gaan, Bravon leeft dit. Hij gaat er volledig vanuit dat je instaat bent om de uitdagingen, die je op jouw persoonlijke pad vindt, aan te gaan. Het universum is een liefdevolle plek en wanneer jij je durft over te geven aan de unieke stroom van jou leven, dan ga je bewuste stappen zetten die bijna vanzelf lijken te gaan.

Om het proces van dit weekend zo optimaal en helder mogelijk te laten verlopen, is dit weekend alcoholvrij.

Je volgende stap

Ga mee op avontuur, formuleer jouw lonkend perspectief en laat je meevoeren door de 7 vragen die je bij jouw besluit brengen.

Datums

23 nov 2018 - 16:00 tot 25 nov 2018 - 17:30

Trainer(s)

Bravon van Zutphen
Ineke Hurkmans

Prijs: 
€ 375,00

incl. verblijf

Trainers

Nick Bravon van Zutphen

Bravon van Zutphen

Ik koester een diepe liefde voor de natuur en moeder aarde. Ik ben door heel wat hoepels heen gegaan voordat dit besef bij mij naar boven kwam.

Ineke Hurkmans

Ineke houdt zich al meer dan 35 jaar bezig met ontwikkeling en verandering.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.