De Schans Verbindt – Online sessie voor jou (gratis)


Zaterdag 27 juni heeft Meike de afsluitende sessie gegeven in deze reeks.  Wat een mooie en verbindende momenten telkens op zaterdag ochtend, de afgelopen weken en maanden. Zo fijn dat je er bij was. Vanaf september worden er op een nieuw tijdstip verschillende online sessies aangeboden. Houd binnenkort je mail en/of de website in de gaten voor meer informatie.

Heb je genoten van de afgelopen sessies, en VIND je de Schans LEUK?  Geef je het aan op FB? Met dit kleine gebaar geef de Schans een steuntje in de rug.  Vind ons leuk op FB.


Verbinding en bedding zijn twee elementen die voorop staan in alles wat er aangeboden wordt op en door de Schans. Als trainersteam hebben we nagedacht over hoe we hier vorm aan kunnen geven in een tijd waarin het niet mogelijk is om elkaar fysiek op te zoeken.

Onder de naam "De Schans Verbindt " organiseren we met een serie online ontmoetingen. Wekelijks bieden we een begeleide meditatie of lichaamsgerichte oefeneningen aan. Door deze sessies live te verzorgen (via ZOOM) is het niet alleen een gelegenheid om naar binnen te keren en te kijken hoe je "er bij zit" op het moment, maar kun je ook andere mensen ontmoeten die de Schans een warm hart toedragen.

Je kan je hier gratis aanmelden of door op de knop 'aanmelden' hieronder te klikken. En voel je vrij om mensen uit te nodigen waarvan je denkt dat ze baat zullen hebben bij de verbinding die de Schans zo eigen is.

De volgende sessies staan nu gepland op de zaterdag ochtend van 9 tot 10 uur:

27 juni Innerlijke wijsheid als bron – geleide meditatie Meike Niemeijer


Deze sessies zijn gratis. Je kan je hieronder vooraf aanmelden. Je krijgt een e-mail met de ZOOM details om, op zaterdagochtend, online in de kring te stappen. Check ook je *spammail* als je niets blijkt te ontvangen. Je bent automatisch aangemeld voor komende sessies en dus hoef je je niet meer aan te melden voor latere sessies.

We wensen jou en je dierbaren een goede gezondheid en veel liefde in deze uitzonderlijke tijd. Draag ondertussen goed zorg voor jezelf en elkaar.

Het team van de Schans-trainers heet je van harte welkom.


Geplande sessies:

Vanaf september worden er op een nieuw tijdstip verschillende online sessies aangeboden. Houd binnenkort je mail en/of de website in de gaten voor meer informatie.


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.