De droom van..........................

In de nieuwsbrief van januari is bij de droom van Lars Zoomers een verkeerde link geplaatst. Daarom brengen we in deze nieuwsbrief de droom van Lars nogmaals onder de aandacht.

De droom van Lars Zoomers (16 jaar), zoon van Evelien en Guido Zoomers. Hij droomt ervan de Tour de France te winnen. Die droom neemt hij serieus. Hij richt zich nu volledig op zijn carrière als profwielrenner. De motivatie en potentie heeft hij. Wie weet draagt Lars in de toekomst de gele trui op de Champs Elyseé! Lees meer en hoe je Lars kunt ondersteunen.

De droom van…

We willen in het 25 jarig jubileumjaar van De Schans, mensen ondersteunen bij het waarmaken van hún droom. We zeggen hier regelmatig: “Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.” Daarom willen we dit jaar maandelijks een droom van iemand onder de aandacht brengen. Zo willen we mensen met een droom in contact brengen met mensen die daar, op de een of andere manier, in kunnen ondersteunen. Financieel, of door het leggen van contacten, in natura of door morele steun. Laten we elkaar helpen ons hart te volgen.

Jouw droom?

Heb je een droom die je onder de aandacht wilt brengen, hoe groot of klein ook, dan mag je die mailen aan kerstin@kasteeldeschans.com. Bij voldoende interesse brengen we iedere maand een droom onder de aandacht.